5 tips om geld te besparen op jouw aankoop

hashcf12cb41565087a23fb8469bc64b5a86filename1155

Je hebt iets heel moois gezien en je wil het echt kopen. Alleen is de prijs aan de hoge kant en dat vindt je zonde van je geld. Gelukkig bestaan er daarvoor allerlei tips en tricks om op jouw aankoop geld te besparen. Met deze 5 tips regel jij korting op je aankoop en scheelt dat ook meteen voor je portemonnee. 

1. Sale

Mensen zijn dol op sale en daar weten winkels heel goed op in te spelen. Als er sale in een winkel aanwezig is, hangt de hele etalage vol met posters en banners. Dit is dus ook een goed moment om jouw aankoop te kopen, want dit betekent dat er aanbiedingen zijn in de winkel en waarschijnlijk jouw product ook is afgeprijsd. 

2. Einde van een seizoen

Aan het einde van een seizoen is er vaak opruiming. Dit komt omdat dan de winkel weer omgebouwd moet worden naar het volgende seizoen. Dan wordt de zomerkleding in de aanbieding gegooid omdat dit plaats moet maken voor de winterkleding. Dus sla dan je slag om alvast kleding aan te schaffen voor volgend jaar. 

3. Speciale kortingsdagen

Er zijn heel veel speciale dagen waar verkopers op in spelen, denk hierbij aan Black Friday, Cyber Monday en Singles day. Op deze dagen geven winkels meestal veel korting over producten. En naast deze speciale dagen houden winkels zelf ook nog acties, denk hierbij aan de BTW weg ermee dagen bij de Mediamarkt, de Bulk 10-daagse bij Bol.com en de KLM-werelddealweken. Deze speciale acties zijn meestal maar een keer per jaar, dus houd hun site goed in de gaten voor te gekke korting.

4. Kortingscodes

Op het internet zijn talloze kortingscodes te vinden voor heel veel verschillende winkels, dus daar zal jouw favoriete winkel vast ook tussen zitten. Er zijn speciale websites die alle kortingscodes bijhouden, deze vind je eenvoudig door even te googelen. Bovendien krijg je ook vaak als nieuwe klant bij een webshop 10 tot 20 procent korting als jij je inschrijft voor hun nieuwsbrief. Schrijf je daarom in én speur het internet af op zoek naar kortingscodes. Zo heb jij makkelijk en eenvoudig wat geld bespaard op je aankoop. 

5. Prijsvergelijker

De naam zegt het eigenlijk al wel, deze websites zetten je favoriete producten op een rijtje met alle specificaties: waar je het kan kopen en bij welke winkel het product het goedkoopst is. Dus zie je iets moois op een webshop, kijk dan eens op een prijsvergelijker om te zien of die niet ergens anders nog goedkoper is. 

Leave a comment